Več kot 30 let izkušenj in referenc

Strojni ometi

Izdelava strojnih ometov je faza, ki pri gradnji hiše naredi prvi vidnejši korak naprej in skrije opečne stene, ki smo jih pred tem nekaj časa naveličano gledali.

V obliki, kot se na začetku ometi izdelajo, jih bomo gledali še nekaj časa, zato je pomembno, da so izdelani kakovostno.

Iz dneva v dan se trudimo, da postane naše podjetje sinonim za kakovost, na katero smo vsi ponosni. Skozi dolgoletno tradicijo podjetja smo se skozi vsa ta leta ogromno naučili in zaradi nenehne želje po izboljšavah in inovacijah neprestano iščemo nove smernice,da izboljšamo kakovost. Z vrhunsko kakovostjo smo do sedaj prepričali že veliko število naših zadovoljnih strank.Kvalitetni ometi so izdelani iz kvalitetnih materialov, so lepi na pogled in dosegajo kar najboljšo ravnino. Za zagotavljanje takih rezultatov je potrebno predvsem veliko natančnosti, volje, znanja in izkušenj.

Stopite v kontakt

Vodja gradbene operative

Ognjen Vuković

M +386 70 722 956

Storitve strojnih ometov

Enoslojni cementno mavčni strojni ometi z zaglajeno oziroma zaribano površino / Enoslojni apneno mavčni strojni ometi z zaglajeno oziroma zaribano površino / Dvoslojni apneno cementni strojni ometi z zaribano površino

ZAKLJUČENI PROJEKTI

zdravstveni dom Celje stanovanjski objekt Luwigana / stanovanjsko naselje Gaj Preserje / objekt Hudinja Celje / naselje Mlinščica / veliko zadovoljnih zasebnih strank

Ostale storitve

Gradnje

Natančna gradnja novih stanovanjskih in poslovnih objektov ter različne sanacije oz. adaptacije.

Transport

Izvajamo vse vrste prevozov, od razsutih tovorov s kiperjem do kontejnerskih in prevozov s cisternami.